Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2011 m. rugpjūčio 25 d., ketvirtadienis

Svajonė ar realybė (panašiai kaip tiesa drąsa)

Liedama penktą prakaitą prie viryklės stengiantis išgauti kokį nors naują skonį iš baigiančios atsibost vištienos file fonui įsijungiau filmų klasiką - Gantelmen Prefer Blondes su Merlin Monro. Žymiai smagiau maišant maistą pakraipyti klubus, nei žiūrėti pro langą į belapius kaštonus (o dar juk vasara nesibaigė).
Merlin, ak, tobula moteris. Jau vien jos talija traukia žvilgsnį, ką kalbėti apie raudonas lūpas ir tuos šviesius plaukus. Taip svaigstant dėl tobulumo atsiranda noras artėti link tos ,,tobulybės''. Tik klausimas, kiek reali moteris prie viryklės gali tapti tokia ikona kaip MM. Tikriausiai dažnas vyras pasvajoja apie aktores, dainininkes ar porno filmų veikėjas. O grįžęs į realybę pamato tą patį atsibodusį, piktą, pavargusį veidą. Tada internete atsiranda straipsnis su stebinančių naujų plastinių operacijų statistikomis. Ir kiek verta to siekti, nepamirštant ir savo pomėgių, silpnybių, to, kas reiškia ,,aš'' - žmogus, dukra, sesuo, asmenybė, moteris?

 Bandyti gyventi kaip svajonė ar realybė? Šiuo klausimu norisi padiskutuoti ir tikiuosi, atsiras tie žmonės, kurie atsiranda reikiamu metu ir reikiamoj vietoj. Nes galų gale jie atsiranda. Tik būtų malonu su kava, gera muzika ir vėjo atneštu kažkur smilkstančios cigaretės kvapu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą